ACTUALITATE 16 martie 2010

Romii își curăţă cartierul și reputaţia

de Covasna Media | 297 vizualizări
De ieri, a început curăţenia generală în Orko 16mar2010-curatenieRomii din cartierul Orko au demarat de ieri acțiunea de curățenie și de aranjare a zonei în care locuiesc, încercând să demonstreze că se pot implica și în astfel de acțiuni. Reprezentantul lor și președinte al Asociației Amenka, Dima Mihaly, a spus că în acțiune sunt implicați peste 30 de romi, care fac curat atât pentru ajutorul social cât și pentru a ajuta la îmbunătățirea imaginii romilor în societate.

De ieri, a început curăţenia generală în Orko

16mar2010-curatenieRomii din cartierul Orko au demarat de ieri acțiunea de curățenie și de aranjare a zonei în care locuiesc, încercând să demonstreze că se pot implica și în astfel de acțiuni.

Reprezentantul lor și președinte al Asociației Amenka, Dima Mihaly, a spus că în acțiune sunt implicați peste 30 de romi, care fac curat atât pentru ajutorul social cât și pentru a ajuta la îmbunătățirea imaginii romilor în societate.

„În fiecare zi punem la punct zona, pe bucăți. Avem posibilitatea să dovedim că putem face ceva, dar să ne dea și nouă credibilitate și ne vom pune la punct. Fac tot ce se poate ca să fie mulțumiți și locuitorii de la blocuri și de la casele de romi și să eliminăm prejudecățile populației asupra noastră“, a spus Dima Mihaly.

El a mai afirmat că următoarea problemă pe care vor să o pună la punct este cea legată de animalele romilor. Dima va discuta cu ei să nu le mai lase nesupravegheate, pentru a nu mai lăsa loc de nemulțumiri în rândul locuitorilor din municipiu.

Ana Sidon

Teme articol: romi Orko curatenie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Alin, 16 martie 2010
Felicitari! Deci se poate ;)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.