ACTUALITATE 5 octombrie 2016

Riderii de la „Show Time” aduc rezultate la final de sezon competiţional

de Iulia Drăghici - Taraș | 335 vizualizări

Constantin Toma, Vlad Pescaru, RăzvanToma, Szőcs Bence şi Robert Saica-Mircea, membri în echipa de rideri a Clubului Sportiv „Show Time” din Sfântu Gheorghe, au participat în perioada 1-2 octombrie 2016 la cea de-a IV-a ediţie a concursului de downhill „Buscat AirDH”, ultima competiţie organizată în acest sezon.

„Această ultimă competiţie ne aduce în palmares un meritat loc 4 prin Vlad Pescaru, care se clasează astfel pe locul 7 la categoria Open Naţional Downhill, fiind unul dintre candidaţii locurilor fruntaşe pentru următorul sezon competiţional 2017”, informează reprezentanţii Clubului „Show Time” printr-un comunicat de presă.CS Show Time (3)

Evenimentul sportiv a avut loc în staţiunea „Buscat Ski & Summer Resort” din Muntele Băişorii, aflată la 57 de km de Cluj-Napoca, pe DN1 şi DJ107M. În ceea ce priveşte detaliile tehnice ale traseului de concurs, reprezentanţii „Show Time” precizează: „Traseul a fost în mare parte o linie de „flow”, de tipul celor întâlnite în bikepark-uri, cu multe jump-uri (drop-uri, table-uri, hip jump-uri etc.) şi contrapante, iar la final o zonă tehnică de pădure, care a testat capacitatea concurenţilor de a păstra aderenţa”.

„Cei cinci sportivi ai clubului, au încheiat astfel sezonul competiţional, fiecare cu experienţe unice şi rezultate pe măsură. Am avut un obiectiv mic ce l-am bifat cu brio, dar ca în orice domeniu „se putea mai bine”, însă luând în considerare participarea noastră la astfel de evenimente majore, echipa fiind relativ tânără, sperăm într-un sezon competiţional mai bun. Participarea noastră la această competitiţe se datorează aportului financiar venit prin partea Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe prin programul «Sfântu Gheorghe sprijină Sportul»”, arată comunicatul de presă.

Teme articol: SPORT Show Time biciclism
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.