ACTUALITATE 2 iulie 2017

RGT România, eveniment special de prezentare a sediului din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 4032 vizualizări

Compania Ready Garment Technology (RGT) România a organizat vineri, 30 iunie, la sediul din Sfântu Gheorghe în premieră un eveniment special de prezentare a fabricii și a spălătoriei. La acțiunea numită „RGT România aproape de tine” au luat parte aproximativ 40 de persoane, printre care reprezentanţi ai autorităţilor locale din Bixad, Ghidfalău, Ozun, Covasna, Boroşneu Mare, Valea Crişului, Arcuş sau Hăghig, ai instituţiilor publice partenere, respectiv AJOFM Covasna și cei ai instituţilor de învăţământ, printre care liceele „Kos Karoly” şi „Puskas Tivadar” din Sfântu Gheorghe.

Acțiunea a debutat cu un cuvânt de mulțumire din partea directorului de vânzări al RGT România, Ema Alexa. Aceasta a amintit în discursul său despre importanța colaborării şi implicării celor prezenți la eveniment în procesul de recrutare a forţei de muncă, pentru o dezvoltare continuă a comunităţii şi a locuitorilor judeţului Covasna.

În cadrul evenimentului de vineri, noul director operaţional al RGT România, Frank Schaefer, a vorbit și el despre dezvoltarea fabricii şi investiţiile de peste 5 milioane de euro făcute în ultimii doi ani în tehnologii moderne care să vină în ajutorul celor peste 1.100 de angajaţi actuali ai RGT România, dorind astfel să sublinieze faptul că această companie este dispusă să investească permanent, lucru care denotă o stabilitate economică şi implicit una socială, fiind într-o continuă căutare de forţă de muncă, dar și că planurile RGT pentru judeţul Covasna sunt unele pe termen lung.

„În toţi cei 24 de ani de când RGT România activează în judeţul Covasna, autoritățile locale ne-au fost partener de ajutor şi încredere. Nu poate exista o dezvoltare sustenabilă și de durată fără o bună relație public-privat. Vă mulțumim pentru faptul că ați înțeles că este în favoarea comunității dezvoltarea economică și industrială, vă mulțumim pentru deschiderea de care ați dat dovadă și mai ales vă mulțumim pentru sprijinul acordat în formarea echipei noastre. Acest sprijin a fost un factor decisiv pentru dezvoltarea noastră și continuă să fie un factor decisiv și în situația economică și socială actuală. Avem nevoie de dumneavoastră pentru că doar împreună dezvoltăm, împreună clădim un viitor pentru familiile noastre și pentru comunitatea din care provenim. „Valea pantalonilor” va exista în continuare și județul Covasna va fi și pe viitor punctul central al producției de pantaloni din sud estul Europei”, este mesajul transmis de reprezentanții RGT România.

În cadrul întâlnirii s-a discutat și despre programele sociale pe care compania de textile le desfășoară în județul Covasna, atât pentru familiile angajaților, cât și pentru alte persoane din exteriorul acesteia, în general tineri din societatea covăsneană. Printre acestea se numără și Bursele RGT sau Școala de Vară.

Poate cel mai interesant aspect al întâlnirii l-a constituit turul ghidat în interiorul fabricii din Sfântu Gheorghe, dar și în interiorul spălătoriei, unde cei care au avut curiozitatea, au putut să vadă ce mașinării și tehnică are fabrica, cum se produc piesele vestimentare, cum se spală materialele, cum se vopsesc, cum se fac diverse efecte speciale, ori care sunt tendințele vestimentare pentru sezonul de toamnă care se pregătește să intre pe piață.

Teme articol: confectii fabrica eveniment RGT
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.