ACTUALITATE 29 mai 2016

Rezultatele weekendului sportiv: Sepsi OSK termină campionatul cu o victorie

de Sever Ioan Miu | 259 vizualizări

Sfârșitul de săptămână sportiv a adus o ultimă victorie în campionat pentru Sepsi OSK. Aceasta a obținut un frumos 2-1 în meciul cu Pașcani.

Hadnagy s-ar putea întoarce în Sfântu Gheorghe

Covăsneanul Hadnagy Attila, aflat la final de contract cu FC Botoșani, a declarat duminică într-o conferință de presă că, în proporție de 80-90%, s-a hotărât să se întoarcă la Sfântu Gheorghe. „Mă gândesc și la familia mea, e greu și pentru ei“. El a amintit că Sepsi OSK a promovat în liga a II-a, adăugând că încă nu știe ce să zică pe această temă. Hadnagy joacă din februarie 2013 la FC Botoșani, unde a fost timp de doi ani golgheterul echipei. Hadnagy Attila a înscris un gol și în meciul de duminică, disputat cu CFR Cluj și câștigat cu 4-0 de FC Botoșani.

Meciurile din ligile județene 

În liga a IV-a județeană etapa a 29-a început de joi, cu meciul KSE Târgu Secuiesc –Belin, încheiat cu un răsunător 8-0 pentru KSE. Sâmbătă au avut loc partidele Nemere Ghelința-Perkő Sânzieni 1-1, respectiv Avântul Ilieni-Harghita Aita Mare 2-1. Duminică, meciul Cernat-Prima Brăduț s-a terminat cu 4-0, în meciul Baraolt-Oltul Chilieni scorul final a fost 2-9, iar Păpăuți a câștigat cu 3-0, la masa verde, meciul cu Progresul Sita Buzăului, exclusă din campionat.  Tot duminică, în play-off-ul ligii a V-a, Dozsa Dalnic a pierdut cu 1-2 meciul desfășurat pe teren propriu cu echipa din Covasna, în timp ce Reci-Ciucașul Întorsura Buzăului s-a terminat cu 5-0.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.