ACTUALITATE 24 aprilie 2016

Rezultatele weekendului sportiv

de Sever Ioan Miu | 156 vizualizări

În acest sfârșit de săptămână Sepsi OSK a învins Sporting Liești, reconfirmându-și poziția de lider al Seriei 1 din Liga a 3-a la fotbal. Totodată, meciurile de sâmbătă din liga a IV-a au văzut victorii cu scoruri mari pentru Ilieni și Brețcu.

Sepsi OSK, 1-0 cu sporting Liești

Sepsi OSK a trecut de echipa gălățeană Sporting Liești cu 1-0, prin golul dat de Fulop. Meciul, desfășurat sâmbătă pe stadionul din Sfântu Gheorghe, le-a reconfirmat covăsnenilor poziția de lideri ai Seriei 1. Din cele 21 de meciuri jucate, Sepsi a câștigat 18 și a avut un egal și două înfrângeri.

Avântul Ilieni a trecut de Baraolt cu 10 goluri

Cele două meciuri jucate sâmbătă în Liga a IV-a au adus multe goluri pentru echipele gazdă și zero pentru oaspeți. Brețcu – Progresul Sita Buzăului s-a terminat cu 9-0, iar meciul dintre Avântul Ilieni și Baraolt, cu 10-0. Rezultatele meciurilor de duminică sunt: Perkő Sânzieni – Venus Ozun, 1-2; Ojdula – Păpăuți, 0-1; respectiv Oltul Chilieni – Belin, 6-0. Rezultatul meciului dintre Harghita Aita Mare și KSE Târgu Secuiesc nu ne-a parvenit până la închiderea ediției.

În liga a V-a, sâmbătă a avut loc meciul dintre Bodoc și Spartacus Hăghig, terminat cu 4-3. Duminică au avut loc meciurile: Progresul Chichiș – Ciucașul Întorsura Buzăului, 2-3 și Reci – Nemere Poian, 7-1. Rezultatul meciului dintre Sugo Bățanii Mari și Dozsa Dalnic nu ne-a parvenit până la închiderea ediției.

Tot duminică, Sepsi OSK II a avut programat un meci cu echipa din Arcuș, retrasă din campionat, meci pe care Sepsi OSK l-a câștigat cu 3-0, conform regulamentului.

Teme articol: SPORT rezultate competitii
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.