ACTUALITATE 26 martie 2017

Rezultatele sportive ale sfârșitului de săptămână

de Sever Ioan Miu | 618 vizualizări

Acest final de săptămână a adus un 3-1 pentru Sepsi OSK și încă o victorie pentru Sepsi SIC. Pe de altă parte, echipa de handbal feminin ACS Sepsi SIC nu a reușit să câștige meciul disputat în deplasare cu Timișoara.

Suciu: „Băieții au înțeles că fără determinare nu se poate“

Sâmbătă, Sfântu Gheorghe a trecut cu 3-1 de Olimpia Satu Mare, într-un meci disputat acasă. Pentru gazde au marcat Ghinga, o dată și, de două ori, Hadnagy. „E un succes foarte mare. Ne bucură că băieții au înțeles că fără determinare nu se poate (...) și pot mult mai mult decât au arătat azi“, ne-a declarat antrenorul Valentin Suciu.

După partidele din weekend, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se află pe a doua poziție promovabilă în clasamentul Ligii a II-a, cu 23 de meciuri, dintre care 14 victorii, 5 egaluri și 4 înfrângeri.

Rezultatele campionatelor județene

În ceea ce privește fotbalul județean, meciurile de sâmbătă din liga a IV s-au încheiat cu următoarele rezultate: KSE Târgu Secuiesc - Brețcu 4-0; Avântul Ilieni - Belin 1-0; Covasna - Venus Ozun, 2-2. În ceea ce privește partida Baraolt-Oltul Chilieni, ultima formație fiind retrasă din campionat, Baraolt a câștigat cu 3-0.

În ceea ce privește meciurile de duminică, 26 martie, rezultatele au fost următoarele: Perko Sânzieni - Păpăuți 1-3; Cernat - Nemere Ghelința 0-2; Harghita Aita Mare - Ojdula 1-2, Reci - Prima Brăduț 3-1.

În liga a V-a, rezultatele partidelor au fost următoarele: Spartacus Hăghig - Dozsa Dalnic 4-5; Moacșa - Bodoc 3-4; Pro Szotyor - Sugo Bățanii Mari 4-1; Progresul Chichiș - Brazii Comandău 5-0; Stăruința Zagon - Progresul Sita Buzăului 4-3.

Sepsi SIC, o primă victorie în play-off

Duminică, în prima zi a play-off-ului Campionatului Național de Baschet Feminin, Sepsi SIC a trecut cu 81-64 (46-30) de CSB Alexandria. Pentru gazde, cele mai multe puncte au fost marcate de Jeffery (18), Thompson (4) și Harris (5). Următoarea întâlnire cu teleormănencele va avea loc pe 30 martie, la Alexandria.

Handbal: Timișoara-Sfântu Gheorghe, 39-21

Echipa de handbal feminin ACS Sepsi SIC a pierdut cu 39-21 meciul purtat în deplasare cu Timișoara. Pentru echipa din Sfântu Gheorghe, cele mai bune marcatoare ale partidei au fost  Tăbăcaru (6), Bodo (5) și Matis (5). „Contrar obișnuinței, am avut probleme în atac, în minutul 6, la 3-2, n-am reușit să marcăm șase atacuri consecutive. Mai mult de atât, timișorencele au venit cu șase goluri pe contraatac cea ce a dus la un avantaj de șapte goluri pe care n-am reușit să-l recuperăm până la sfârșitul meciului“, a precizat antrenorul Attila Vida.

https://youtu.be/SxrzSj0nL2U

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.