ACTUALITATE 28 martie 2016

Rezultatele sportive ale sfârșitului de săptămână

de Sever Ioan Miu | 183 vizualizări

Sfârșitul săptămânii trecute a însemnat calificarea în semifinala Turneului de Paște de la Viena a baschetbalistelor U18 de la CSȘ Sfântu Gheorghe. Handbaliștii de la CSM au înregistrat prima lor înfrângere din sezonul regulat, Sepsi OSK nu a reușit să înscrie niciun gol în poarta Bacăului, în timp ce Covasna a surclasat Dozsa Dalnic ca lider al ligii a V-a județene.

Baschetbalistele din Sfântu Gheorghe, calificare în primele patru la Viena

Baschetbalistele U18 de la Clubul Sportiv Școlar Sfântu Gheorghe au ajuns până în semifinală la Turneul de Paște de la Viena, care s-a încheiat sâmbătă, 26 martie. Tot la U18, fetele de la Sicul Baschet Târgu Secuiesc au ajuns până în sferturi. CSS a obținut cel mai bun rezultat în optimi, la 24 puncte diferență, cu nemțoaicele de la Oberhausen (52-28) și a pierdut cu formația Vienna 87 (35-47). Sicul Baschet a câștigat cu 47-34 meciul cu formația ungară BEAC și a pierdut cu Jahn Munchen (44-49). În ceea ce privește clasametul final pe grupe, Sicul Baschet a rămas a doua din  A, depășită de echipa germană SG Braunschweig, în timp ce, în grupa D, Sepsi SIC a continuat să ocupe locul II după suedezele de la Rig Mark.

La U14 feminin, CSS a jucat patru meciuri din care a câștigat unul, clasându-se pe locul patru în grupa D. O poziție mai bună în grupa sa a ocupat-o Sicul Baschet, clasându-se a doua din B după echipa ungară Atomerömü.  În ceea ce privește băieții, la U14 masculin, Sicul Baschet a terminat pe ultima poziție a grupei 6, iar la U18 masculin a rămas pe antepenultima poziție din clasamentul grupei F.

Handbal: Prima înfrângere pentru CSM Sfântu Gheorghe

În al doilea turneu de sală de handbal de la Juniori III, organizat la Cornu, în Prahova, CSM Sfântu a câștigat prima partidă, de sâmbătă, cu CSȘ Ploiești, cu 39-13 (20-4), dar a suferit prima înfrângere din sezonul regulat, duminică, în meciul cu CSM Ploiești. Ploieștenii au câștigat cu 24-19 (10-9). În ciuda acestei înfrângeri, CSM Sfântu Gheorghe rămâne liderul grupei C.

Fotbal, Liga a III-a: Meci nul cu Bacăul pentru Sepsi OSK

Vineri, 25 martie, liderul seriei 1 din liga a III-a, Sepsi OSK nu a reușit să înscrie niciun gol în poarta Aerostar Bacău, cea de-a șasea a șasea echipă în clasament. Meciul s-a desfășurat în deplasare.

În liga a IV-a, etapa cu numărul 20, desfășurată sâmbătă, 26 martie, are următoarele rezultate: Progresul Sita Buzăului-Cernat, 1-6; Baraolt-Venus Ozun 0-2 ; Brețcu-KSE Târgu Secuiesc 2-2; Avântul Ilieni-Păpăuți 2-2; Harghita Aita Mare-Prima Brăduț 1-1; Ojdula-Oltul Chilieni. Liderul ligii a IV-a județene, Nemere Ghelința, a trecut cu 1-0 de Belin.

În liga a V-a județeană, în timp ce Dozsa Dalnic a stat o etapă, Covasna a devenit liderul județean, trecând cu 5-2 de Spartacus Hăghig. Covasna domină clasamentul având acum 13 victorii și trei înfrângeri din 16 meciuri jucate, în timp ce Dozsa Dalnic e pe locul doi având 12 victorii, un egal și două înfângeri din 15 meciuri disputate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.