ACTUALITATE 11 aprilie 2016

Rezultate foarte bune obţinute de sportivii CSM Sfântu Gheorghe la Cupa Internaţională de Ju-Jitsu „Bucharest Open & Corysan Cup”

de Covasna Media | 868 vizualizări

Sâmbătă a avut loc la Bucureşti ce-a de a XII-a ediţie a Cupei Bucharest Open & Cupa Corysan, competiţie internaţională de ju-jitsu rezervată copiilor, cadeţilor, aspiranţilor, juniorilor și seniorilor, cu probele de concurs duo demonstrativ, duo show, fighting & ne-waza system. La această competiţie au participat 19 cluburi din România, Bulgaria şi Turcia cuprinzând 45 de echipe la Duo-demonstrativ şi Duo Show, 291 de sportivi la Fighting IJJF şi 127 de sportivi Ne-Waza (Jiu-Jitsu Brazilian).

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a fost prezent cu 2 sportivi înscrişi pe două probe de concurs fiecare: fighting şi ne-waza însoţiţi de instructorul de ju-jitsu Tamás Attila, aceştia cucerind 3 medalii, două de aur şi una de bronz. Sportivul Tamás David obţine 2 locuri I, medalii de aur la categoriile Ju-Jitsu Fighting IJJF şi Ne-Waza (Ju-Jitsu Brazilian) la categoriile de greutate -34kg şi -38kg U12 ani şi sportivul Sas Darius -30kg U12.

„Chiar dacă eu personal nu am putut ajunge la această competiţie de valoare, sunt mulţumit de evoluţia şi rezultatele obţinute de sportivi şi de prestaţia avută. Am dovedit încă o dată că avem valoare, mă bucur că elevii mei, instructori sau antrenori se întorc cu rezultate bune de la toate competiţiile”, spune antrenorul coordonator shihan Petru Oltean.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.