ACTUALITATE 11 iunie 2021

Sfântu Gheorghe: reținuți după scandaluri în benzinărie și la restaurant

de Iulia Drăghici - Taraș | 4883 vizualizări

Unul dintre ei ar fi lovit cu o sticlă în cap o angajată a localului

La data de 06.06.2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că doi bărbați au fost agresați fizic în incinta unei benzinării de două persoane necunoscute.

În urma unor activități investigative, polițiștii au identificat doi bărbați de 39, respectiv 43 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 06.06.2021, în jurul orei 21.30 cei doi bărbați s-ar fi deplasat la o benzinărie din municipiul Sfântu Gheorghe, unde în urma unui conflict ar fi agresat fizic alți doi bărbați.

Ulterior, bărbații bănuiți de săvârșirea infracțiunii s-ar fi deplasat la un restaurant din municipiu, iar în jurul orei 23:50, aceștia ar fi refuzat să părăsească localul la cererea personalului de serviciu.

Totodată, unul dintre ei ar fi lovit cu o sticlă în cap o angajată a localului, după care ar fi aruncat cu mai multe pahare și sticle de pe mese, din curtea restaurantului, distrugând tencuiala clădirii.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore urmând a fi prezentați organelor judiciare competente pentru luarea măsurilor legale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Precizăm că reținerea pentru o perioadă de 24 de ore este o măsură preventivă reglementată de Codul de Procedură penală și nu poate înfrânge principiul prezumpției de nevinovăție.

Sursa: comunicat de presă IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.