ACTUALITATE 12 ianuarie 2021

Reținut pentru furtul a doi acumulatori necesari unui sistem de panouri solare

de Iulia Drăghici - Taraș | 1407 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reținut de polițiștii covăsneni pentru 24 de ore, într-un caz în care este bănuit de furt calificat. Acesta ar fi sustras din sediul unei societăți comerciale din Sfântu Gheorghe doi acumulatori care serveau la stocarea și redistribuirea ulterioară a energiei provenită de la panouri solare, informează IPJ Covasna. 

La data de 09.01.2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în noaptea de 08/09.01.2021, persoane necunoscute au pătruns în interiorul unui punct de lucru aparținând unei societăți comerciale de unde au sustras doi acumulatori care serveau la stocarea și redistribuirea ulterioară a energiei provenită de la panouri solare.

În urma unui complex de activități investigative polițiștii au identificat un bărbat de 31 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii. 

În baza probatoriului administrat, față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat organelor judiciare competente pentru luarea măsurilor legale”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna. 

Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Facem precizarea că reținerea pentru o perioadă de 24 de ore este o măsură preventivă reglementată de Codul de Procedură Penală și nu poate înfrânge principiul prezumției de nevinovăție”, mai subliniază IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.