ACTUALITATE 7 noiembrie 2018

Responsabila de ceasuri bune de la Starea Nației vine la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 666 vizualizări

Cristina Hurdubaia este invitatul celei de-a IV-a ediții ReCreAct, cu Luiza Zan

Platforma RO100 Sfântu Gheorghe și artista Luiza Zan au anunțat numele următorului invitat al conferinței ReCreAct. A IV-a ediție e evenimentului, care se va derula vineri, 30 noiembrie a.c., la cafeneaua Tein, o aduce în reședința județului Covasna pe responsabila de ceasuri bune la celebra emisiune de televiziune, Starea Nației, Cristina Hurdubaia.

Discuțiile din jurul tragicului incendiu din Colectiv, purtate cu un supraviețuitor al evenimentului, fotograful Miluță Flueraș, chiar în Cafeneaua Tein din Sfântu Gheorghe, luni, 5 noiembrie, s-au încheiat cu anunțarea următorului eveniment coordonat de artista Luiza Zan și colegii săi din Platforma RO100.

Ediția din 30 noiembrie va fi tot despre implicare civică și va încheia acest an cu o figură feminină. Invitata noastră va fi Cristina Hurdubaia, de la Starea Nației și Copacul cu haine. (...) Cristina Hurdubaia este pentru mine la momentul de față cea mai importantă femeie din România la capitolul implicare civică. Nu știu nicio altă femeie care să fie la fel de activă ca ea în zona asta”, ne-a declarat marți inițiatoarea ReCreAct, Luiza Zan.

Potrivit acesteia, ediția din 30 noiembrie anunță astfel și încheierea seriei de evenimente din 2018, urmând ca a V-a ediție să fie organizată în 2019.

ReCreAct este un proiect inițiat de artista Luiza Zan, sub egida Platformei RO100, care îmbină muzica, politica și sfera civică într-o serie de conferințe cu invitați speciali din diverse domenii. Invitații celor trei ediții derulate până în prezent au fost Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății și fondatorul MagiCAMP (2 octombrie), lectorul universitar Dr. Dan Lazea, de la Facultatea de Științe Politice București și José Almar, dansator, instructor de tango argentinian și muzician din Buenos Aires, Argentina (23 octombrie), respectiv fotograful oficial al concertului din noaptea tragediei de la Colectiv, Miluță Flueraș (5 noiembrie).

Sursa foto: Facebook/ Cristina Hurdubaia și Platforma RO100 Sfântu Gheorghe.  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.