ACTUALITATE 6 octombrie 2018

#ReferendumFamilie Covasna: Prezenţă record la una dintre secţii - peste 15%

de Iulia Drăghici - Taraș | 2423 vizualizări

În patru localităţi din judeţul Covasna nicio persoană nu se prezentase la urne sâmbătă până la ora 16,00 pentru a vota la referendumul pentru revizuirea Constituţiei, însă la una dintre secţiile de votare din staţiunea Covasna s-a înregistrat o participare record. 

Potrivit datelor oficiale postate pe site-ul Biroului Electoral Central (BEC), în localităţile Harale, Hetea, Peteni şi Pachia prezenţa la urne a fost de zero la sută. 

Cea mai mare prezenţă s-a înregistrat la o secţie de votare din staţiunea Covasna , cea aflată la Clubul orăşenesc, unde participarea a fost de 15,34%. 

În general, în judeţul Covasna participarea la referendum a fost redusă, până la ora 16,00 fiind înregistrată o prezenţă de doar 1,62%. 

Practic, din totalul celor 182.718 persoane înscrise pe liste, votaseră 2.977 de persoane, dintre care 867 pe liste suplimentare. 

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean Covasna, judecătorul Jenică Chiper, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă nu s-au semnalat incidente în derularea scutinului. 

AGERPRES

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.