ACTUALITATE 2 octombrie 2017

Recorduri absolute de trafic înregistrate de covasnamedia.ro în prima lună de la relansare!

de Covasna Media | 882 vizualizări

Lansarea noii platforme de știri covasnamedia.ro și o serie de articole originale de mare succes au dus ediția electronică a cotidianului „Observatorul de Covasna” la valori record de trafic în luna septembrie, menite să confirme poziția site-ului drept cel mai important canal de știri în limba română din județ și cea de vector de opinie local.

Lider autoritar la nivel local

Practic în septembrie, covasnamedia.ro a adunat mai mulți vizitatori unici decât principalii concurenți la un loc, înregistrând un trafic mai mult decât dublu față de site-ul weradio.ro sau de trei ori cât site-ul hirmondo.ro aparținând cotidianului Székely Hírmondó.

Cei 82471 de vizitatori unici din luna septembrie sunt un record pentru site-ul nostru dar și pentru presa covăsneană de limbă română, depășind toate recordurile înregistrare de celelalte site-uri de știri locale.

Comparativ, în luna septembrie site-ul weradio.ro a înregistrat un trafic de 36.076 vizitatori unici, iar site-ul hirmondo.ro un total de 28646 vizitatori unici (sursa trafic.ro).

Tot în septembrie a fost înregistrat și un nou record privind numărul de vizitatori într-o singură zi. Pe 26 septembrie, site-ul a fost accesat de 12458 de utilizatori în mai puțin de 24 de ore! 

Conținutul original – cheia succesului!

Este foarte important de menționat că tot acest trafic este realizat pe baza unor articole scrise de către redactorii și colaboratorii noștri, cele mai populare articole purtând semnăturile colegilor noștri și fiind oferite exclusiv către cititorii noștri. Astfel, în septembrie, cel mai de succes articol, preluat și distribuit de către o bună parte a presei naționale, a fost articolul Iulie Drăghici despre ideea năstrușnică a doi covăsneni care le-au cerut invitaților la nuntă să aducă mâncare pentru câini în loc de flori, articol ce e adus peste 100.000 de afișări și aproape 10.000 de like-uri pe Facebook.

Editorialul lui Daniel Santa despre atenția mediatică acordată scandalului ”micilor de la Odorheiul Secuiesc” a adus un număr de peste 33000 de vizite, dublate de un succes viral deosebit pe canalele de social media.

Alte articole cu succes deosebit la public i-au avut drept protagoniști pe tânărul actor covăsnean Edi Brandabura, 5884 de vizite pentru cel mai de succes interviu al toamnei,  fotografiile cu Sfântu-Gheorghe copleșit de ape pe 20 septembrie – cu peste 8533 de vizite pentru cea mai populară galerie foto.

Magazinul online și platforma de mică publicitate online – proiectele viitorului!

„Ne-am propus luna trecută să ajungem la 75.000 de unici pe lună, până la sfârșitul anului, ceea ce ar fi reprezentat un record absolut pentru județ. Am realizat 82.000 de unici în septembrie, la prima lună pentru noul site. Nu pot decât să îmi felicit colegii, colaboratorii și să le mulțumesc tuturor celor ce ne citesc. Ne vom strădui să rămânem la nivelul acesta înalt. Am ridicat ștacheta foarte sus, iar acum așteptările sunt pe măsură. Ceea ce mă bucură cel mai mult este când articolele noastre sunt preluate în întreaga țară și când se confirmă faptul că principalul merit al oricărui canal de comunicare local este acela de a genera conținut original, autentic. Cred că sunt multe moduri prin care poți face trafic mare. E o țară încă mult prea permisivă atunci când drepturile de autor nu sunt respectate. Dar în esență, în timp,  vor rămâne „în viață” doar cei ce vor munci pentru a genera conținut original” a declarat Daniel Santa – reprezentantul Covasnamedia.ro. Acesta a mai adăugat ” În viitor focusul va fi pe dezvoltarea platformei de anunțuri online, premium contra-cost dar și gratuite, precum și pe magazinul online care va aduce multe beneficii și câștig de timp pentru toți beneficiarii serviciilor noastre.”

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.