ACTUALITATE 6 octombrie 2016

Reabilitarea drumului judeţean dintre Baraolt şi Vârghiş, în planurile autorităţilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 331 vizualizări

Consilierii judeţeni din Covasna au aprobat documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia „Reabilitare drum județean – interjudeţean Covasna – Harghita”, pe tronsonul Covasna DJ131 km 22+830 – 38+621, adică pentru porţiunea de drum dintre Baraolt şi Vârghiş. Până în 16 noiembrie, autorităţile trebuie să depună proiectul, care va avea o valoare de 10 milioane de euro.

„Este vorba despre porţiunea drumului judeţean dintre Baraolt, Vârghiş şi limita judeţului, care este în lungime de 16 kilometri, cu o lăţime de 7 metri. Proiectul priveşte două poduri în valoare totală de circa 10 milioane de euro. Intenţionăm să îl depunem la Programul Operaţional Regional la Alba Iulia. Termenul este de 16 noiembrie. Acum începem să facem proiectul propriu-zis”, a declarat preşedintele CJ Covasna, Tamás Sándor.

În cadrul aceleiaşi şedinţe extraordinare, acesta a mai precizat că în paralel se execută proiectarea tronsonului Malnaş – Micfalău – Hatod până la Baraolt spre Augustin, proiect care va fi realizat în parteneriat cu judeţul Braşov.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.