ACTUALITATE 24 iunie 2022

Doar puțin peste 2.500 de intrări la ștrandul din Sfântu Gheorghe, în cele 10 zile de la deschiderea noului sezon

de Iulia Drăghici - Taraș | 2083 vizualizări

Vara nu și-a intrat pe deplin în drepturi la Sfântu Gheorghe, și asta se vede și din numărul redus de intrări la ștrand. În primele zece zile de la deschiderea noului sezon au fost cumpărate cu puțin peste 2.500 de bilete de acces, potrivit informațiilor furnizate de Sepsi ReKreativ. 

Cea mai activă zi a fost duminică, 19 iunie, când au fost înregistrate 766 de intrări, iar apoi luni, 20 iunie, când au fost 450. Datele oficiale mai arată și că într-una din zile, în 12 iunie, a fost o singură persoană la ștrand toată ziua. 

Statisticile nu arată un început de sezon strălucit, însă nici vremea nu a fost cea mai îmbietoare, având în vedere vântul și ploile din ultimele zile, ne-a spus directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lorand. 

Oricum, toți cei care sunt dornici de bălăceală sunt așteptați în continuare, fără restricții, la ștrand. 

Anul acesta sezonul s-a deschis în 11 iunie. Ștrandul funcționează cu program zilnic între orele 9:00-20:00. 

Prețurile biletelor rămân la nivelul de anul trecut, adică 24 de lei pentru adulți pe baza Sepsi Card (48 de lei pentru persoanele din alte localităţi). De asemenea, preţul cu reducere pentru minori, persoane peste 60 de ani sau cu dizabilităţi din Sfântu Gheorghe va fi de 10 lei pe baza Sepsi Card, respectiv 20 de lei pentru persoanele din alte localităţi.

Pot fi achiziţionate şi abonamente de sezon, valabile 90 de zile, care costă 151 de lei pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe (302 lei preţ întreg), sau 101 lei pentru minori, persoane peste 60 de ani sau cu dizabilităţi din Sfântu Gheorghe (202 lei preţ întreg), acestea putând fi folosite inclusiv la piscină sau Şugaş spa.

În plus, după ora 16:00, doritorii vor putea achiziţiona bilete la preţ redus, 15 lei pentru localnici, respectiv 30 de lei pentru persoanele din alte localităţi.

În continuare, beneficiarii cardurilor pentru familii numeroase vor avea o reducere de 75% din tariful standard al localnicilor”, se arată într-un comunicat de presă al primăriei. 

Locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe care vor să beneficieze de reducerile oferite prin Sepsi Card trebuie să știe că acesta nu se emite pe loc. După depunerea cererii, de preferat online, durează până și trei zile până se generează acest card. Fără el, nu se pot oferi reduceri, chiar dacă cererea este depusă, a mai ținut să puncteze directorul Sepsi ReKreativ. 

Ştrandul din Sfântu Gheorghe are 5 bazine cu apă încălzită, de diferite dimensiuni, inclusiv un bazin olimpic. 

Sursa foto: www.sfantugheorgheinfo.ro 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.