ACTUALITATE 14 iulie 2016

Punct de colectare Tega predat locatarilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 963 vizualizări

Punctul de colectare a deşeurilor situat pe strada Oltului din Sfântu Gheorghe a fost predat locatarilor în 14 iulie. Potrivit Tega, societatea de salubritate care îl administrează, acesta deserveşte 430 de familii. Mai mult, locul de depozitare situat în strada Vasile Goldiș (blocul ANL) va fi încuiat până în 22 iulie din cauza lucrărilor de reamenajare.

„Punerea în funcțiune a containerelor semisubterane a fost amânată din cauza termenului prelungit al producătorilor de cheie și al sistemului de închidere, astfel ele pot fi încuiate doar din 14 iulie. Pentru accesul la ușa acestuia rugăm să folosiți cheia primită! Cheia de acces poate fi folosită pentru ambele containere disponibile. Locatarii pentru care nu s-a reușit predarea acesteia, sunt rugați să solicite cheia personal la sediul societății din str. Crângului nr. 1, telefon 0367401911”, transmit reprezentanţii Tega prin intermediul unui comunicat de presă.

Aceeaşi sursă mai arată: „S-au început deja distribuirea cardurilor magnetice la punctul de colectare situat în strada Nagy György, astfel în câteva zile va fi predat locatarilor din zonă, totodată au început lucrările de reamenajare a locului de depozitare situat în strada Vasile Goldiș (blocul ANL) care va fi încuiat până la data de 22 iulie”.

Tega se ocupă cu servicii publice de salubrizare în 38 de localităţi din judeţul Covasna, fiind şi cea mai mare societate de acest gen din judeţ.

Teme articol: deşeuri TEGA colectare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.