ACTUALITATE 7 iunie 2016

Protest la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 634 vizualizări

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor – Regiunea Centru a anunțat că marți, între orele 12 și 13, a avut loc un protest spontan. Acesta a venit ca urmare a nemulțumirilor salariale pe care le au funcționarii publici din cadrul CRPC din Brașov, Alba, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

„Această acţiune spontană are menirea de a atrage atenţia asupra salarizării inacceptabil de mici a funcţionarilor publici din cadrul instituţiei şi a disconcordanţelor extrem de mari între aceştia şi ceilalţi funcţionari publici cu atribuţii similare. Nemulţumirea actuală vine în contextul în care în aceste zile se ia în discuţie o eventuală aliniere a salariilor funcţionarilor publici din cadrul ANPC cu cele ale funcţionarilor publici din alte instituţii cu atribuţii similare, lucru care a creat de-a lungul timpului o amplă nemulţumire”, notează reprezentantul sindical Iuliu Dîrstaru, într-un comunicat de presă, în care mai scrie: „În cazul în care semnalul de alarmă pe care îl tragem astăzi (n. red. 7 iunie), nu va avea niciun efect nici de această dată, atragem atenţia că această acţiune este doar un prim pas pentru manifestări ulterioare mult mai ample, în conformitate cu prevederile legale”.

Acelaşi document precizează şi faptul că manifestarea nemulţumirilor „nu va perturba activitatea instituţiei şi, cu toate acestea, ne cerem scuze tuturor consumatorilor pentru această situaţie şi le mulţumim pentru înţelegere”.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.