ACTUALITATE 30 octombrie 2020

Proprietarul unei cirezi de vaci, reținut pentru distrugere

de Iulia Drăghici - Taraș | 16277 vizualizări

Întâmplarea a avut loc în satul Brădet

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după un incident iscat în satul Brădet din Întorsura Buzăului. Acesta a provocat cu coada unui topor avarii unui autoturism care circula pe DN10. Totul s-a întâmplat după o discuție în contradictoriu cu șoferul mașinii, care i-ar fi reproșat bărbatului în vârstă de 40 de ani că cireada lui de vaci blochează strada.  

„La data de 25.10.2020, în jurul orei 17:00, Poliția Orașului Întorsura Buzăului a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce o persoană se deplasa la volanul unui autoturism pe D.N. 10, pe raza satului Brădet, a oprit autovehiculul pentru a permite unei cirezi de vaci să treacă strada, moment în care între proprietarul cirezii, un bărbat de 40 ani, și conducătorul auto, s-a iscat o discuție în contradictoriu din cauza faptului că drumul era blocat de animale.

În urma discuției, proprietarul cirezii, care avea un topor asupra sa, a lovit cu coada toporului portbagajul autovehiculului, provocându-i avarii.

Ca urmare a sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Totodată, față de bărbatul de 40 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

Menționăm faptul că reținerea pentru o perioadă de 24 de ore este o măsură preventivă reglementată de Codul de Procedură Penală și nu poate înfrânge principiul prezumției de nevinovăție”, arată IPJ Covasna, într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.