ACTUALITATE 27 mai 2014

Proiectul „Misiune posibilă – şanse egale în alegerea carierei”

de Covasna Media | 201 vizualizări

cariera

În perioada mai – noiembrie 2014 va fi derulată o nouă ediţie a Proiectului intitulat „Misiune Posibilă – şanse egale în alegerea carierei”, care are drept scop promovarea diversităţii etnice şi a echităţii etnoculturale prin încurajarea tinerilor aparţinând minorităţilor naţionale să opteze pentru o carieră în structurile Poliţiei.

Parteneri în proiect sunt Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, Şcoala de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca şi Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală, activităţile fiind sprijinite de Departamentul pentru Relaţii Interetnice din cadrul Guvernului României şi Fundaţia „Communitas”.

Activităţile vor consta în întâlniri cu elevii claselor a X-a şi a XI-a, distribuirea de materiale de suport şi organizarea unei tabere de orientare profesională la care vor participa 49 de elevi selectaţi din cele 7 judeţe implicate (Bihor, Cluj, Covasna, Harghita, Mureş şi Satu-Mare).

Tabăra de orientare profesională va avea loc în perioada 4-8 august în cadrul Şcolii de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Elevii unui număr de 8 licee teoretice şi tehnologice din Sf. Gheorghe, Tg. Secuiesc, Baraolt şi Covasna, selectate de organizatori, vor participa la expuneri cu caracter informativ, vor primi materiale de suport şi formulare de înscriere. Aceste formulare vor fi expediate către partenerii Proiectului din Cluj-Napoca, aceştia urmând ca, pe baza unor criterii prestabilite, să selecteze participanţii la tabăra de orientare profesională.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.