ACTUALITATE 5 iunie 2009

Proiect pentru modernizarea unor străzi, depus la POR

de Covasna Media | 668 vizualizări
Consiliul Local Sfântu-Gheorghe (CL) a aprobat ieri documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru un proiect de reabilitare şi modernizare a mai multor străzi din oraş, ce va fi finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR). În proiectul care are ca termen de depunere 6 iunie sunt cuprinse modernizarea străzilor Jozef Bem – tronsonul Piaţa Sfântu-Gheorghe şi intersecţia cu strada Banki Donat, inclusiv zona str.

Consiliul Local Sfântu-Gheorghe (CL) a aprobat ieri documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru un proiect de reabilitare şi modernizare a mai multor străzi din oraş, ce va fi finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR).

În proiectul care are ca termen de depunere 6 iunie sunt cuprinse modernizarea străzilor Jozef Bem – tronsonul Piaţa Sfântu-Gheorghe şi intersecţia cu strada Banki Donat, inclusiv zona str. Tavaszi Sandor, apoi Bulevardul 1 Decembrie – tronsonul str. Libertăţii şi strada Grigore Bălan, strada Gabor Aron – tronsonul între strada Varadi Jozsef şi strada Spitalului, exclusiv pasaj, Kossuth Lajos – tronsoanele între 1 Decembrie şi Piaţa Fântânii, inclusiv strada Varadi Jozsef până la interescţia cu strada Gabor Aron.

Valoarea totală a proiectului este de 13.486.651 lei, din care eligiblă este de 11.082.320 de lei. Consiliul Local se angajează să acopere cheltuielile privind contribuţia proprie la cheltuielile eligibile, în valoare de 221.647 de lei.

Cu o şedinţă înainte, CL a aprobat şi documentaţia tehnicoeconomică pentru modernizarea străzilor Korosi Csoma Sandor, Bisericii, Oltului, Podeţului, Jozsef Attila, Romulus Cioflec, Dozsa Gyorgy, Zold Peter şi amenajare zona Gării între blocurile 42 – 53.

Ana Sidon

Teme articol: străzi modernizare POR
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
tanase ramona elena, 7 iunie 2009
ar fi si cazul dar ar mai fi multe de facut mai exact parcuri ptr copii trotuare si multe altele vrem sa vedem fapte nu vorbe
Ariel, 7 iunie 2009
Pacat insa ca POR-ul a fost stopat de domnii guvernanti...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.