ACTUALITATE 6 iulie 2018

Proiect HKA: Graffitti pe garajele din jurul blocurilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 532 vizualizări

Proprietarii spațiilor din zona străzii Crângului se pot împotrivi inițiativei până în 16 iulie

Fundația Comunitară Covasna (Háromszéki Közösségi Alapítvány – HKA) inițiază un nou proiect de înfrumusețare a municipiului Sfântu Gheorghe. Campania vizează acum garajele din spatele blocului 20 din strada Crângului. Arta ar putea lua astfel locul mâzgălelilor care dezavantajează aspectul zonei.

Fundația Comunitară Covasna intenționează să anunțe o licitație de graffitti pentru a face spațiul terenului de sport din spatele străzii Crângului, bl.20, mai plăcut, vopsind pereții garajelor din jurul terenului de sport.

Rugăm proprietarii de garaj care nu sunt de acord cu această inițiativa să semnaleze la 0758-629919, până cel târziu la 16 iulie. În cazul în care nu primim răspunsuri, inițiativa noastră va fi considerată acceptată și-l vom lansa”, ne-a transmis inițiatorul proiectului din partea Fundației Comunitare Covasna, Pildner József.

În aceeași zonă, Fundația Comunitară Covasna a inaugurat anul trecut un parc de joacă pentru câinii din Sfântu Gheorghe. Banii investiți atunci în proiect au provenit din strângerea de fonduri a campaniei „Pedalează pentru un scop bun”.

Un proiect asemănător cu scopul de a înfrumuseța orașul prin graffitti a fost realizat în 2016 și de Primăria Sfântu Gheorghe. „Gang Rehab” a vizat două ganguri din zona Gării, dar și trecerea aflată în partea stângă a Pieței Mihai Viteazul.  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.