ACTUALITATE 23 septembrie 2018

(Update) FOTO Profesoară din județul Covasna, participantă la emisiunea Ninja Warrior

de Iulia Drăghici - Taraș | 5810 vizualizări

UPDATE! EXCLUSIV! Profesoara de sport Ilka Kis ne-a spus câteva cuvinte despre experiența de la Ninja Warrior: 

„E o provocare mare aceea de a concura cot la cot cu bărbații, dar am fost foarte relaxată și calmă pe traseu, în timpul probelor. Sunt foarte încrezătoare și pot să spun că va fi foarte interesant”, a declarat aceasta pentru Observatorul de Covasna. 

Știrea inițială: Tânăra își sfidează duminică limitele pentru a deveni propriul său erou  

Profesoara de sport de la Școala Gimnazială „Turóczi Mózes” din Târgu Secuiesc, Ilka Kis se află printre cei 45 de concurenți care vor putea fi văzuți duminică la Ninja Warrior România. Emisiunea este difuzată la ProTv, începând cu ora 20:00.

Covăsneanca a terminat în 2010 Liceul „Nagy Mózes” din Târgu Secuiesc și este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Totodată aceasta a urmat și cursurile unei școli din Portugalia, Instituto Universitário da Maia – ISMAI. Pe lângă pasiunea pentru sport, tânăra își arată și latura artistică printr-o afacere de bijuterii create manual, cu sediul în Târgu Secuiesc. Proiectul, lansat în 2014, este numit Kilka store. Din 2017 este și profesoară de sport la Școala Gimnazială „Turóczi Mózes” din Târgu Secuiesc. 

45 de concurenți care au așteptat toată viața să demonstreze că pot sfida limitele vor intra duminică seară, de la ora 20:00, în arena Ninja Warrior România, potrivit site-ului oficial al emisiunii.

Zece dintre ei, cei care vor reuși să parcurgă cele două trase ale emisiunii și să atingă buzzer-ul de final, dar și cei care vor avea cel mai bun timp pe cea mai lungă distanță din cursă vor ajunge în semifinale, mai aproape de marele premiu de 100.000 de euro. 

Se va afla și covăsneanca printre aceștia? Urmează să aflăm duminică seara, începând cu ora 20:00.

Sursă foto: Facebook/Ilka Kis și http://ninjawarrior.protv.ro. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.