ACTUALITATE 4 mai 2017

Profesoară de fizică din Sfântu Gheorghe, laureată a Premiului Mentor

de Iulia Drăghici - Taraș | 1391 vizualizări

Profesoara de fizică din Sfântu Gheorghe, Pető Mária este laureata Premiului Mentor pentru Excelență în Educație, ediția a 7-a, 2016, alături de alte nouă cadre didactice din toată țara, în programul implementat de MOL România și Fundația pentru Comunitate din Cluj Napoca.

Cei 10 profesori și antrenori premiați au fost selectați de către Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate dintr-un număr de 250 de nominalizări, primite în perioada aprilie-decembrie 2016 din partea foştilor elevi sau colegi.

„Doamna Pető Mária s-a ocupat ani de zile de cultivarea talentelor. Am fost coleg cu ea și apreciez foarte mult activitatea și efortul depus de aceasta. Cred că este un model de cadru didactic și un model de profesor și educator care găsește relația între elev și cadru didactic. Poate să facă orele așa de atractive încât să aibă tot timpul elevi care doresc să participe. Dânsa este un om care merită să fie urmat de către toți colegii noștri”, a declarat inspectorul școlar general al județului Covasna, Kiss Imre.

Laureații acestei ediţii au primit câte un trofeu special, Trofeul Mentor, realizat de artistul plastic Ioan Nemțoi, și câte un premiu în valoare de 8.000 de lei.

În cadrul evenimentului de premiere, organizat la Teatrul Odeon din București, a fost lansată cea de-a opta ediție consecutivă a programului, nominalizările putând fi depuse până la sfârșitul anului.

 

 

Teme articol: premiu fizica profesoara Mentor
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.