ACTUALITATE 4 ianuarie 2019

Prinși în flagrant într-un caz de furt de locuințe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1229 vizualizări

Tinerii au dat nas în nas cu polițiștii

Doi tineri, în vârstă de 15, respectiv și 19 ani, au fost prinși de polițiști imediat după ce au dat o spargere la o casă din municipiul Sfântu Gheorghe. Întâmplarea a avut loc în mini-vacanța de Anul Nou.

„La data de 29.12.2018, în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au prins în flagrant doi tineri de 15 și 19 ani, bănuiți de comiterea unui furt din locuință.

Cei doi au fost depistați pe o stradă din municipiu, la scurt timp după comiterea faptei, și au fost conduși la sediu pentru verificări și stabilirea situației de fapt. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că cei doi, profitând de faptul că poarta de acces în curte, dar și ușa unei locuințe, erau neasigurate, ar fi pătruns în imobil și ar fi sustras din hol un portofel. 

Față de tânărul de 19 ani polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior dispunându-se, prin unitatea de parchet competentă, cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar. Minorul în vârstă de 15 ani este și el cercetat pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul estimat la circa 200 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate”, arată cel mai recent buletin de presă al IPJ Covasna. 

Polițiștii covăsneni au avut de furcă în ultima perioadă cu tinerii acuzați de diverse infracțiuni. De exemplu, în noaptea de Revelion, doi minori, în vârstă de 16 ani, au fost prinși după ce au tâlhărit un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, pe o stradă din municipiul Sfântu Gheorghe. Alte două persoane, de 19, respectiv 22 de ani, au ajuns în 2 ianuarie în arestul IPJ Covasna, după ce au bătut, în plină stradă, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Zagon.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.