ACTUALITATE 14 aprilie 2020

Prinși cu permise false, aparent eliberate în Serbia

de Iulia Drăghici - Taraș | 1886 vizualizări

Doi bărbați, în vârstă de 27, respectiv 40 de ani, sunt cercetați de polițiștii covăsneni, pentru că, în urma unor controale în trafic, au prezentat permise de conducere eliberate în Serbia, care ulterior s-au dovedit a fi false. 

Bărbații au fost opriți la începutul lunii de către  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baraolt, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, iar la solicitarea polițiștilor aceștia au prezentat permise de conducere internaționale. 

Opriți de polițiști cu ocazii diferite, bărbații au prezentat documentele care  aparent erau eliberate de Republica Serbia.

Din verificările efectuate de polițiști rezultă că permisele de conducere în cauză nu au fost niciodată înregistrate în evidența permiselor de conducere internaționale eliberate de statul sârb”, arată IPJ Covasna, într-un comunicat de presă. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.