ACTUALITATE 27 septembrie 2018

Prins la volan cu permis din Ungaria expirat

de Iulia Drăghici - Taraș | 1310 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 51 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiștii din stațiunea Covasna la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere.

Când a fost legitimat, bărbatul le-a arătat oamenilor legii un permis emis de autoritățile din Ungaria, însă expirat în 2013. Mai mult decât atât, când s-a verificat în baza de date, polițiștii au constatat că omul nu avea drept de a conduce pe drumurile publice din România.

„La data de 25.09.2018, ora 15.40, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Covasna, în timp ce efectuau serviciul de patrulare au oprit pentru control un autoturism condus pe raza stațiunii de un bărbat în vârstă de 51 ani. Conducătorul auto a prezentat la control un permis auto emis de autoritățile din Ungaria, cu valabilitate categoriei B expirată din data de 29.10.2013, neavând dreptul de a conduce în România, fapt confirmat în urma verificărilor efectuate în bazele de date specifice”, arată informarea de presă transmisă de IPJ Covasna.

Polițiștii din stațiunea Covasna efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.