ACTUALITATE 28 mai 2021

Prins în flagrant la furat de lucernă

de Iulia Drăghici - Taraș | 2825 vizualizări

Polițiștii de la Hăghig au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 34 ani care transporta cu un atelaj hipo lucernă proaspăt cosită pe care ar fi sustras-o de pe un teren agricol din comună. Lucerna a fost ulterior restituită proprietarului, dar bărbatul prins în fapt este cercetat acum pentru furt.

La data de 27.05.2021, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Hăghig, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii furturilor de pe câmp, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 34 ani care transporta cu un atelaj hipo lucernă proaspăt cosită pe care ar fi sustras-o de pe un teren agricol din comuna Hăghig.

Polițiștii au ridicat cantitatea produs agricol, care ulterior a fost restituită persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii furt.

În contextul cazului prezentat anterior, menționăm faptul că prevenirea și combaterea furturilor de produse agricole reprezintă o prioritate pentru polițiștii covăsneni”, informează polițiștii printr-un comunicat de presă. 

Furtul unor astfel de produse se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă conform prevederilor art. 228 alin. 1 din Codul Penal, mai informează IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.