ACTUALITATE 28 decembrie 2020

Prins drogat la volan, în Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 6358 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 40 de ani este cercetat de polițiștii covăsneni pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Acesta a fost oprit în trafic, la Sfântu Gheorghe, iar testul cu aparatul Drugtest a arătat prezența în organism a unor substanţe psihoactive, informează IPJ Covasna.

„La data de 27.12.2020, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit un autoturism pe strada Ţigaretei din municipiul Sfantu Gheorghe.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 40 ani, a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat prezența în organism a substanţelor psihoactive amfetamină şi metamfetamină, iar ulterior acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, se arată în comunicatul de presă transmis luni, de IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.