ACTUALITATE 6 august 2018

Care e principala cauză de producere a accidentelor în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 923 vizualizări

Statistica IPJ Covasna cuprinde primele 7 luni ale anului 2018

Principala cauză de producere a accidentelor rutiere pe raza județului Covasna este neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile de drum, potrivit unei statistici întocmite de polițiștii covăsneni. Analiza, care vizează primele 7 luni ale anului curent, arată că 20% din accidente din această perioadă s-au produs din cauza vitezei.

„Următoarele în top sunt abaterile comise de bicicliști, conducerea sub influența băuturilor alcoolice și neacordarea priorității de trecere pietonilor. 

Polițiștii covăsneni desfășoară în permanență activități pentru reducerea riscului rutier, acțiunile acestora fiind organizate în funcție de concluziile relevate de statisticile înregistrate în ceea ce privește cauzele generatoare de accidente rutiere”, arată un comunicat de presă transmis de IPJ Covasna.

Doar în perioada 1 – 5 august, polițiștii covăsneni au aplicat 100 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Tot pentru abateri în trafic, în aceeași perioadă s-au reținut și 13 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.