ACTUALITATE 15 iunie 2014

Primii în ţară la Naţionala Tinerii Dezbat!

de Covasna Media | 125 vizualizări

Echipa băieţilor din Liceul Kőrösi Csoma Sándor a câştigat în premieră competiţia naţională Tinerii Dezbat

Saint George Debate Club a fost reprezentat cu mare cinste la actuala ediţie a „olimpiadei de debate”, echipa băieţilor din Liceul Kőrösi Csoma Sándor câştigând în premieră competiţia naţională Tinerii Dezbat, Târgu Jiu 2014. Campionii noştri au terminat acum clasa a X-a în liceul covăsnean şi mă bucur că tricourile de la Saint George City of Debate le-au purtat noroc celor trei băieţi: Sergiu Condrea, Robert Grecu şi Ştefan Iftimie. Bucuria a fost completată de câştigarea titlului la vorbitori de către Ştefan, colegul său Robert fiind al treilea, iar Sergiu s-a clasat al nouălea. Performanţa lor este cu atât mai mare, cu cât efortul lor de a ajunge la întâlnirile de club săptămânale de la Sfântu Gheorghe este unul ieşit din comun.

Felicitări se impun de asemenea echipei din Colegiul Naţional Mihai Viteazul, formată din Alexandra Curea, Răzvan Todoran, Anca Poşircă, care, cu doar o singură victorie din cele trei meciuri de calificare, nu au putut trece în eliminatorii. Dar, faptul că ambele înfrângeri au fost la limită, 1-2, plus faptul că sunt doar clasa a IX-a, mă fac să am mari speranţe pentru ei în anii care urmează.

Cu felicitări pentru organizatori, arbitri, participanţi şi voluntari, încheiem cu zâmbetul pe buze şi extrem de mulţumiţi deplasarea de la Târgu Jiu. Mulţumesc şi felicitări, dragilor! A fost o onoare să vă însoţesc, împreună cu doamnele profesoare Teodora Şerban (K.Cs.S.) şi Maria Băilă (C.N.M.V.).

(Mădălin Guruianu)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ilyes Ibolya, 16 iunie 2014
Felicitari !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.