ACTUALITATE 22 mai 2009

Primarul Antal Arpad: „Guvernul Boc nu vrea să ne dea bani”

de Covasna Media | 361 vizualizări

Primarul mun. Sfântu-Gheorghe, Antal Arpad, are o serie de întrebări pentru ministrul Turismului, Elena Udrea, aşteptat în aceste zile în judeţul Covasna. Întrebările primarului se leagă de o serie de proiecte depuse la Ministerul Turismului, unul dintre cele mai importante fiind cel de reabilitare şi modernizare a staţiunii Şugaş Băi, pentru care Elena Udrea ar fi promis susţinere financiară în cazul achiziţionării activelor de acolo, cumpărare deja finalizată de autorităţile din Sfântu Gheorghe.

„În momentul în care au venit miniştrii Guvernului Boc în Secuime, au încercat să ne demonstreze un lucru: că ei vor să dea bani dar că noi nu avem proiecte, dar au căzut în propria lor capcană, pentru că noi proiecte avem. Putem demonstra că nu lipsa proiectelor e problema ci aceea că nu vor să ne dea banii. Să spunem foarte clar acest lucru: Guvernul Boc nu vrea să ne dea bani”, a declarat Antal Arpad.

În acest sens, Antal Arpad a arătat că s-a depus un proiect la Ministerul Dezvoltării, pe reabilitarea termică a locuinţelor, în valoare de 14 milioane de lei însă s-a primit o finanţare de numai două milioane de lei. „Aici e marea problemă, să nu ni se spună că nu avem proiecte, că avem, inclusiv pe turism. Acum, îi voi înmâna doamnei ministru o adresă prin care-i solicit să ne ajute. Noi neam făcut partea noastră, dar trebuie să vedem dacă într-adevăr ministerul ne va ajuta cu ceva sau doar discutăm despre ajutor şi venim în Sfântu Gheorghe să mâncăm cârnaţi”, a mai spus Antal Arpad.

Acesta s-a referit şi la trecerea Sălii Sporturilor din administarea Ministerului Tineretului şi Sportului în cea a autorităţilor locale din Sfântu-Gheorghe, arătând că, deşi poartă discuţii săptămânale cu ministrul Monica Iacob-Ridzi, încă nu s-a primit o decizie finală asupra acestei descentralizări.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ariel, 24 mai 2009
Cand e vb de monitorizarea Bruxelles-ului sau de campanii electorale toti ministrii, implicit guvernul sau seful statului fac promisiuni. Problema este ca se uita un adevar esential: destinatia finala citeste integral
Cosmin, 23 mai 2009
Stimate Domnule Primar, Cu tot respectul pentru functia pe o detineti( datorita conjuncturii si a formatiunii politice pe care o reprezentati cu un soi de succes mediocru ca multi altii, de altfel) citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.