ACTUALITATE 23 noiembrie 2022

Primăria Târgu Secuiesc: se lucrează la trecerea de cale ferată pe Bem József

de Diana Pantelimon | 372 vizualizări

Lucrările de modernizare și reabilitare a străzii Bem József din Târgu Secuiesc continuă. Termenul de finalizare este 5 decembrie a.c., potrivit reprezentanților primăriei municipiului. Circulația vehiculelor se desfășoară în prezent pe o singură bandă.

„A început modernizarea și reabilitarea trecerii de cale ferată în cadrul obiectivului de investiții „Reabilitare strada Bem József”. Durata execuției este până la data de 5 decembrie 2022”, au anunțat luni pe Facebook reprezentanții primăriei.

În prezent, aproape toate trotuarele cu pistă de biciclete sunt gata.

Constructorul a finalizat partea carosabilă a străzii Bem József, a pus așternut de asfalt primar, acum se lucrează la reabilitarea complexă cu dale de cauciuc a trecerii de calea ferată. Durata execuției preconizată este până la 5 decembrie. Încă este necesară finalizarea intersecțiilor cu drumuri secundare și trotuarelor între calea ferată și sensul giratoriu, majoritatea trotuarelor cu pistă de bicicliști fiind deja finalizate”, a declarat, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, viceprimarul Szilveszter Szabolcs.

Proiectul de reabilitare a străzii Bem József este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Valoarea totală a fost stabilită la 5,6 milioane, dar această sumă poate suferi modificări până când lucrarea va fi complet predată, la începutul anului viitor, potrivit viceprimarului.

Sursa foto: Facebook/Kézdivásárhely Önkormányzata/Primăria Târgu Secuiesc

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.