ACTUALITATE 19 aprilie 2018

Primăria Sfântu Gheorghe va implementa înăspriri cu privire la depozitarea molozului

de Covasna Media | 389 vizualizări

Depozitarea molozului provenit din lucrările de construcții și demolări este interzis pe teritoriul depozitului de pământ din spatele Jandarmeriei, anunţă Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

A intervenit necesitatea umplerii depozitului de pământ din proprietatea orașului situat în spatele Jandarmeriei. Din acest motiv obiectivul Primăriei a fost rezolvarea acestei probleme prin depozitarea pe acest teritoriu a molozului, pietrișului și nisipului provenit din lucrările de modernizare a orașului. Deoarece în acest spaţiu au fost aduse și alte tipuri de deșeuri, instituția implementează înăspriri cu referire la depozitarea deșeurilor.

În ultima perioadă angajaţii Primăriei au constatat că nu doar molozul provenit din lucrările menționate mai sus a fost depozitat în acest spaţiu, ci și alte tipuri de moloz, mai ales provenite din demolări (moloz din beton). În consecință, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe atrage atenția locuitorilor, firmelor de construcții și demolări că aducerea și depozitarea oricăror tipuri de deșeuri pe teritoriul acestui depozit este interzisă. Pot aduce pământ pe teritoriul rămas liber doar firmele care execută lucrări de modernizare în oraș sub mandatul Primăriei. Transportul molozului în acest spaţiu este posibil doar prin intrarea dinspre strada Fabricii.

În temeiul acestor înăspriri, Primăria va amenda întreprinderile sau persoanele fizice care încalcă aceste reguli.

În cazul lucrărilor care nu se execută sub mandatul Primăriei, pentru transportarea cantităților mai mici de moloz puteți contacta firma responsabilă de salubritatea publică, Tega SA. În oraș se mai ocupă de prelucrarea molozului din beton firma Autocompress. Primăria aduce această posibilitate în atenția companiilor și persoanelor fizice care execută lucrări de demolare mai mari, se mai precizează în comunicatul municipalităţii.

Foto: Vargyasi Levente

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.