ACTUALITATE 13 octombrie 2016

Primăria Sfântu Gheorghe caută colegi pentru elaborarea proiectelor de finanţare

de Covasna Media | 497 vizualizări

Biroul de Proiecte, Programe din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe anunţă concurs de recrutare pentru ocuparea a două posturi contractuale vacante pentru funcţia de inspector de specialitate. Condiţiile obligatorii pentru participare la concurs sunt studii superioare, o vechime de minimum 1 an în specialitatea studiilor, respectiv cunoştinţe de limba engleză – nivel mediu.

Principala activitate a Biroului de Proiecte, Programe este coordonarea proiectelor Primăriei, începând de la identificarea ofertelor, întocmirea portofoliului, până la implementarea, urmărirea şi întocmirea dosarelor de rambursare a proiectelor. Municipalitatea derulează şi implementează proiecte în diferite domenii, precum cele culturale, sociale, educaţionale sau de infrastructură, toate acestea realizându-se din fonduri naţionale, internaţionale sau UE.

În acest sens, Biroul aşteaptă candidaţi care sunt interesaţi de domeniul dezvoltării şi scrierii proiectelor, respectiv de procesul de implementare a acestora.

Experienţa reprezintă un avantaj.

Înscrierea la concurs se poate realiza până la data de 24 octombrie, la sediul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, Departamentul Resurse Umane (telefon: 0267-316957/126).

Pentru mai multe informaţii, bibliografie necesară şi lista documentelor necesare înscrierii, accesaţi pagina http://www.sepsiszentgyorgyinfo.ro/index.php?page=200.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.