ACTUALITATE 3 septembrie 2021

Primăria Sfântu Gheorghe a achiziţionat 600 de coşuri de gunoi stradale, din materiale rezistente

de Agerpres | 1279 vizualizări

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a achiziţionat în această vară 600 de coşuri de gunoi stradale, fabricate din materiale rezistente, pe care societatea de salubritate TEGA le va amplasa începând de joi pe stâlpii din oraş, informează autorităţile locale.

Costul total al acestora a fost de 108.000 de lei plus TVA, respectiv 180 de lei bucata.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, coşurile de gunoi de culoare neagră, fabricate din materiale rezistente, au fost inscripţionate cu mesajul „Oraşul nostru, responsabilitatea noastră”, prin care cetăţenii sunt îndemnaţi să nu arunce gunoaiele la întâmplare pe stradă.

Primele coşuri de gunoi vor fi amplasate în cursul zilei de joi pe străzile Berzei, Stadionului şi Vasile Goldiş, urmând ca în perioada următoare să fie schimbate majoritatea coşurilor de gunoi stradale din oraş.

„Astfel va creşte numărul coşurilor de gunoi stradale din oraş, urmând să fie amplasate coşuri şi în zone ale oraşului unde acum acestea lipsesc (...) Depinde de fiecare dintre noi să avem un oraş curat şi frumos, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, municipalitatea lucrează permanent pentru îmbunătăţirea serviciilor şi facilităţilor”, se arată într-un comunicat de presă, postat pe pagina de internet a Primăriei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.