ACTUALITATE 28 februarie 2019

Primăria Boroșneu Mare a primit ca donație o mașină

de Daniela Luca | 868 vizualizări

Autoritățile așteaptă și o autospecială de pompieri

Primăria comunei Boroșneu Mare a primit recent o mașină de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) București. Angajații primăriei o vor folosi ca mașină de serviciu pentru a se deplasa în satele care aparțin de comună.

După o perioadă de așteptare de aproximativ doi ani, mașina râvnită a ajuns la începutul acestei săptămâni în curtea primăriei. Deși nu este o mașină nouă, primarul comunei s-a declarat mulțumit.

„În 2017 am depus două cereri prin ALDE București. Avem o singură mașină care e veche și antică și nu se mai poate folosi, și am depus aceste două solicitări. Una a fost pentru mașina de serviciu care a ajuns la ISCTR și una am depus-o la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență pentru o mașină de pompieri. Tot am insistat și acum vreo trei săptămâni m-au sunat de la ISCTR că s-a rezolvat mașina pe care am solicitat-o și luni am plecat după ea. Avem șase sate, iar noi, angajații primăriei, o vom folosi pentru a ne deplasa în comună. Are abțibilduri pe ea, dar am dus-o azi la service să le scoată și să îi pună cauciucurile de iarnă. Are 127 de mii de kilometri, e o mașină foarte bună”, a declarat miercuri, 27 februarie, pentru OBSERVATORUL DE COVASNA, primarul comunei Boroșneu Mare, Ilie Nicolae.

În ceea ce privește solicitarea pentru autospeciala de pompieri, primarul a spus că va fi foarte utilă pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă SVSU Boroșneu Mare – Leț. Deși a primit un răspuns pozitiv de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, primarul spune că nu se știe deocamdată când se va materializa promisiunea.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.