ACTUALITATE 28 februarie 2016

Premii surpriză la Covalact Saint George City of Debate X

de Iulia Drăghici - Taraș | 300 vizualizări

4 persoane vor putea câştiga invitaţii duble la „The Mission Dance Weekend” organizat de 1 Mai la Mamaia

În mai puțin de o săptămână, peste 300 de concurenți, 80 de arbitri și peste 50 de voluntari se vor reuni la a X-a ediție a concursului „Covalact Saint George City of Debate X”. Orașul Sfântu Gheorghe devine, în perioada 4-6 martie, capitala dezbaterilor din România, găzduind cea mai mare competiţie de acest gen din ţară. Iar pentru ca evenimentul să fie așteptat cu și mai mult entuziasm, organizatorii anunță încă o surpriză: 4 invitaţii duble la evenimentul muzical „The Mission Dance Weekend”, organizat în weekend-ul de 1 Mai la Mamaia.

Fiecare concurent, arbitru şi voluntar care va lua parte la ediţia din acest an a Covalact Saint George City of Debate va avea oportunitatea să câştige una dintre cele 4 invitaţii duble la „The Mission Dance Weekend”. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi la Silent Party-ul de sâmbătă, 5 martie. „Toată lumea va avea aceleaşi şanse de câştig pentru că brăţările de acces la Silent Party, oferite de organizatori, vor avea un număr unic. Fiecare cod va fi inclus în tragerea la sorţi, iar DJ-ii evenimentului de sâmbătă vor extrage numerele norocoase şi vor anunţa care sunt cei 4 câştigători de duble invitaţii”, ne-a spus iniţiatorul şi principalul organizator al evenimentului, Mădălin Guruianu.

„Le mulţumim foarte mult organizatorilor evenimentului „The Mission Dance Weekend”, iar cu această ocazie suntem bucuroşi că putem să trimitem 8 tineri în weekend-ul de 1 Mai la mare”, a mai completat acesta.

„Atunci când spui 1 mai spui amintiri, prieteni, dans și zilele însorite pe care le aștepți în fiecare an cu sufletul la gură! Anul ăsta nu face excepție. Am pregătit un line-up complex și apreciat de orice iubitor al muzicii electronice, cu care vom călători timp de 3 nopți albe și înstelate și 2 zile însorite pe plaja care ne va fi „tărâm al dansului", fără oprire”, notează organizatorii „The Mission”.

Capetele de afiş din acest an la „The Mission Dance Weekend” sunt: Sven Vath, Luciano, Sasha, Guy Gerber, Magda, Art Department, Dennis Ferrer, Mathew Jonson Live, Rodriguez Jr. Live, Benoit & Sergio, Golan, Mendo, Michel Cleis, Sebastian Mullaert (Aka Minilogue), Ernesto Ferreyra, Cesar Merveille, Nakadia, Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Bog, Victor Stancov, Fouchat.

Prima ediţie Saint George City of Debate a avut loc în 2007 la Castelul din Arcuș. Atunci au participat doar 4 echipe – 3 din Sfântu Gheorghe și una din Ploiești. După opt ediţii, SGCD a câştigat titulatura de „cea mai amplă competiție pentru liceeni din Europa”, cu 129 de echipe participante.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.