ACTUALITATE 31 mai 2019

Premieră: concerte de 1 Iunie, în Parcul din Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 797 vizualizări

Evenimentul are loc pentru prima dată în aer liber

Parcul Bunăvoinței din Întorsura Buzăului va fi sâmbătă, pe 1 iunie, pentru prima dată gazda unui eveniment organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor. În funcție de cum va fi vremea, coordonatorii evenimentului preconizează până la patru ore de spectacole, dar și alte posibilități de petrecere a timpului în aer liber pentru copii, părinți și bunici, deopotrivă.

La activitate au fost invitați să concerteze copii de la școlile și grădinițele din zona Întorsurii Buzăului. Pe lista celor invitați să urce pe scenă se numără copiii de la Grădinița Întorsura Buzăului, Școala Gimnazială „Mihai Sadoveanu”, Grădinița și Școala Barcani, Grupul Vocal și Instrumental al Casei de Cultură Întorsura Buzăului și alții. Fiecare artist va primi cadou din partea Primăriei Întorsura Buzăului câte un pachețel cu surprize. Va fi muzică, va fi și loc de dans, vor fi tonete pentru sucuri și înghețată.

Ne dorim să marcăm această zi importantă, de 1 Iunie și am vrea ca toți copiii să ne fie alături. Să ne bucurăm împreună, și mari și mici, de această zi importantă! Am mai organizat astfel de evenimente la Casa de Cultură, dar nu în aer liber. Profităm de faptul că avem acest parc și vrem să îl folosim și în acest scop”, ne-a declarat directorul Casei de Cultură din Întorsura Buzăului, Costică Oltean.

Evenimentul se află la prima ediție în acest format, dar deja organizatorii se gândesc la cum vor organiza cea de-a doua ediție, anul viitor, care va depinde și de reacțiile de anul acesta. Sunt totuși planuri pentru a organiza concursuri de desene pe asfalt, de recitat sau chiar de a aduce un teatru de păpuși.

Până atunci, toți locuitorii zonei Buzaielor, cu mic, cu mare, sunt invitați să ia parte la marea petrecere de Ziua Copilului din Parcul Bunăvoinței. Evenimentele încep sâmbătă, de la ora 13:00.

Activitatea este organizată de Primăria Întorsura Buzăului și Casa orășenească de Cultură.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.