ACTUALITATE 18 noiembrie 2019

Prelungirea termenului de înscriere a filmelor participante în concursul SMART

de Covasna Media | 996 vizualizări

Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna anunţă prelungirea cu o săptămână a termenului de depunere a filmelor având ca subiect corupție și/sau efectele acestui fenomen, înscrise în concursul SMART (Scurt Metraje Anticorupţie Realizate cu Telefonul) adresat liceenilor din județ. Realizatorii sau echipele participante pot trimite filmele, inscripţionate pe suport optic de tip CD-R, DVD-R sau DVD+R, prin poştă, împreună cu formularele de înscriere completate, sau le pot depune personal la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie Covasna, de la adresa: mun. Sfântu Gheorghe, strada Körósi Csoma Sándor nr. 16, jud. Covasna, cel mai târziu până la data de 25.11.2019, ora 16.00 (data poștei, în cazul celor transmise prin poștă). 

Reamintim faptul că, în luna octombrie, Serviciul Județean Anticorupție, din cadrul Direcției Generale Anticorupție, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Covasna, Banca Transilvania – Sucursala Sfântu Gheorghe, Asociația Pedagogilor Români din Județul Covasna şi Cinema Arta by Cityplex din Sfântu Gheorghe, au lansat prima ediţie a concursului județean de filme de scurt metraj SMART (ScurtMetraje Anticorupţie Realizate cu Telefonul), adresat tuturor elevilor înscrişi în învățământul liceal din judeţul Covasna. 

Concursul este înscris în Calendarul Activităţilor Educative Judeţene 2019-2020, la punctul 23.

Înscrierea în competiţie presupune realizarea, folosind telefonul mobil, a unui film de scurtmetraj de maxim 2 minute (120 de secunde), care să abordeze, într-o manieră originală, subiectul corupţiei şi/sau al efectelor ei asupra membrilor societăţii. Fiecare elev sau grup de elevi (echipă) poate concura cu un singur film, care să abordeze, într-un mod cât mai creativ, atitudinea ce trebuie adoptată faţă de faptele de corupţie, urmările pe care le are corupția asupra viitorului tinerilor sau orice alt subiect legat de corupţie.

Gala de premiere se va organiza în ziua de 8 decembrie 2019, la Cinema Arta by Cityplex, unde filmele participante în concurs vor fi proiectate pe ecran mare. 

Premiile sunt oferite de Banca Transilvania – Sucursala Sfântu Gheorghe, având valoarea totală de 2400 de lei. De asemenea, premiul publicului constă în bilete de intrare la un film la alegerea membrilor echipei câștigătoare, oferite de Cinema Arta by Cityplex.

Regulamentul concursului și formularul de înscriere sunt în continuare disponibile atât pe pagina de facebook a Direcţiei Generale Anticorupţie, precum şi la adresele www.mai-dga.ro, link http://www.mai-dga.ro/arhive/46190 şi www.isj.educv.ro.

Detalii pot fi obţinute la telefon 0267/307.490 sau printr-un e-mail la adresa covasna.dga@mai.gov.ro, cu subiectul „Concurs SMART

(Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.