ACTUALITATE 5 octombrie 2016

Post vacant în Compartimentul de Relații cu Publicul, Informații, Registratură la Primăria Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 171 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe scoate la concurs încă un post din cele 57 anunţate lunile trecute. Administraţia publică locală din reşedinţa de judeţ va angaja o persoană pentru funcţia publică de execuţie vacantă, numită Referent, gradul profesional superior în cadrul Compartimentului de Relații cu Publicul, Informații, Registratură.

Cerinţele pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească sunt: studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 9 ani.

„Compartimentul de Relații cu Publicul constituie interfața Primăriei, locul de întâlnire a locuitorilor cu administrația publică locală. Drept urmare, Compartimentul așteaptă candidatura persoanelor amabile și tolerante cu abilități bune de comunicare, care doresc să-și asume rolul de mediator între locuitori și Primărie, respectiv să asiste locuitorii în treburile administrative”, arată un comunicat de presă.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 13 octombrie la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Resurse Umane (tel.: 0267 316957 / 126).

Primăria Sfântu Gheorghe face angajări şi în cadrul Departamentului Juridic sau la Biroul de Dezvoltare, Investiţii și Biroul pentru monitorizare societăți comerciale şi servicii comunitare de utilităţi publice de la Direcția Tehnică şi Monitorizare societăți comerciale subordonate şi servicii publice.

Informații detaliate, bibliografia obligatorie, respectiv lista documentelor necesare pentru întocmirea dosarelor de înscriere pot fi găsite pe pagina http://www.sfantugheorgheinfo.ro/.

Teme articol: primarie post vacant
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.