ACTUALITATE 12 mai 2022

Portalul online spre lumea Asociației AMY a fost deschis

de Iulia Drăghici - Taraș | 566 vizualizări

Site-ul oficial al Asociației pentru câini fără stăpân AMY a fost oficial lansat și își așteaptă vizitatorii interesați cu multe informații utile despre activitatea derulată de organizație, oportunități de voluntariat și altele. 

Site-ul în sine este încă un pas pentru ca lumea să ne cunoască mai bine activitatea, tocmai pentru că este ordonat, ușor accesibil. Cine este interesat doar de o anumită activitate, de exemplu voluntariat, sponsorizare, evenimente, adopții etc., poate să intre direct pe partea respectivă. Asta mulțumită lui Radu (n.red.: A. Călin), el a creat site-ul, el a format imaginea, eu am dat doar informații. Este creația și meritul lui. Lucrează încontinuu pe site, îmbunătățește unde consideră că se poate. Avem și câteva „surprize” și pentru viitor. Până acum am primit doar feedback pozitiv, dar sigur suntem deschiși la sugestii și idei, tocmai de aceea există și un grup privat pe Facebook, unde putem discuta aceste idei, suntem ajutați cu traduceri și așa mai departe”, a spus, pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, Pora Kinga, președintele asociației. 

Site-ul https://asociatia-amy.ro/ prezintă povestea asociației, are imagini multe, face mai ușor contactul cu voluntarii, se înlesnesc posibilitățile de donare, de adopție, de participare la activități, conține multe informații utile pentru crescătorii de animale și multe altele. De asemenea, este tradus în trei limbi: română, maghiară și engleză. 

Este ca un jurnal digital al unei asociații vii și extrem de utile, o ușă care ne poftește într-o viață plină cu devotament și iubire nemărginită.

Asociația pentru câini fără stăpân Amy a fost fondată în 2016. De atunci, Kinga Pora a reușit să strângă în jurul ei o comunitate de oameni pasionați de fericirea și drepturile animalelor de pe străzile din Sfântu Gheorghe, dar și din alte zone din județ.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.