ACTUALITATE 16 iunie 2022

Pompierii profesioniști covăsneni și-au măsurat abilitățile într-un concurs județean

de Iulia Drăghici - Taraș | 1013 vizualizări

Loturi reprezentative formate din pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe, Secția Târgu Secuiesc, Pichetul Întorsura Buzăului, dar și din soldați profesioniști, au luat parte marți, 14 iunie, la etapa județeană a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al județului Covasna. 

Evenimentul a avut loc la stadionul sportiv din localitatea Reci. 

Obiectivul fundamental al acestor activități specifice se identifică prin menținerea, dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice esențiale în îndeplinirea acțiunilor de intervenție.

Astfel, la această ediție au participat loturile reprezentative din cadrul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe, Secția Târgu Secuiesc, Pichetul Întorsura Buzăului, dar și din soldați profesioniști.

Probele de concurs au avut loc la stadionul sportiv din localitatea Reci și au constat în: pista cu obstacole pe 100 metri, ștafeta 4X100, realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă. 

În cadrul concursului, profesionalismul, devotamentul și motivația de perfecționare s-au putut «citi» cu ușurință pe chipurile concurenților. Pentru a fi permanent pregătit și a atinge timpii cei mai buni, este nevoie de multă pregătire, antrenament și sacrificii.

Felicităm toți participanții și le mulțumim tuturor colegilor care au făcut posibilă desfășurarea acestor activități!”, a transmis ISU Covasna. 

Tot pe stadionul din localitatea Reci, dar duminică, 12 iunie, s-a desfășurat și etapa județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență din județul Covasna. Acolo au participat 15 echipe. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.