ACTUALITATE 3 aprilie 2013

Pompieri pentru o zi [FOTO]

de Covasna Media | 546 vizualizări

500 de copii au participat la sediul ISU Covasna la Ziua Porţilor Deschise

Ziua Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe a constituit un prilej de sărbătoare pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență, care cu această ocazie a organizat Ziua Porților Deschise între orele 10,00 – 13,00.

Cei aproximativ 500 de preşcolari şi elevi au avut ocazia să cunoască mai de aproape viaţa de zi cu zi a pompierilor, au urcat în autospeciale şi au adresat întrebări pompierilor prezenţi.

„Îmi place foarte mult la pompieri. Eu am mai fost aici şi cu alte ocazii. Îmi place că ne dau voie să urcăm în maşini, să ne punem căştile şi ne explică ce trebuie să facă în cazul unor incendii”, spune unul dintre elevi. De asemenea, un echipaj SMURD a prezentat vizitatorilor modul de acordare a primului ajutor.

Bucuria copiilor a fost mare când li s-a dat ocazia să stingă un incendiu la tavă sau să urce pe autoscara mecanică, toatea acestea sub supravegherea pompierilor.

După ce s-au plimbat cu o autospecială şi au încercat căştile de protecţie, copiii i-au aplaudat pe pompieri şi au promis că vor reveni, iar unii dintre ei sunt hotărâţi să se facă pompieri când o sa fie mari.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Plt. Tolvaj Marian-Marius

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.