ACTUALITATE 23 aprilie 2010

Poliţiştii din Breţcu au internat la Secţia Psihiatrie un tânăr de 34 de ani

de Covasna Media | 171 vizualizări

Miercuri, poliţiştii de la postul de poliţie Breţcu au fost sesizaţi de către un cetăţean din comună despre faptul că fiul său, P. Ferenc-Csaba, de 34 ani, care locuieşte la acelaşi domiciliu, în noaptea de marţi spre miercuri a pătruns în locuinţa sa, prin forţarea uşilor de acces, de unde a sustras suma de 600 lei, produse alimentare, 5 păsări şi l-a ameninţat cu acte de violenţă.

Cu ocazia cercetării la faţa locului poliţiştii au stabilit că sistemul de închidere al uşilor de acces în locuinţa părţii vătămate a fost distrus prin forţare, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind evaluată la 1000 lei.

Soţia lui P. Ferenc-Csaba i-a sesizat pe poliţişti cu privire la faptul că atât ea cât şi cei doi copii minori ai lor au fost loviţi şi ameninţaţi cu acte de violenţă de către soţul său. Bărbatul i-a pus în primejdie gravă pe cei doi copii minori prin tratamentele violente aplicate acestora, fiind necesară luarea măsurii de internare a minorilor în Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victime ale violenţei în familie Târgu Secuiesc.

Suspectul P. Ferenc-Csaba a fost internat nevoluntar, conf. art.44-47 din Legea nr.487/2002, la Spitalul Judeţean Sfântu Gheorghe, Secţia Psihiatrie pentru tratament, fiind diagnosticat cu tulburări specifice ale personalităţii, consum de alcool - sindromul de sevraj.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt între rude, ameninţare, loviri şi alte violenţe, respectiv rele tratamente aplicate minorului.

Biroul de Presă al IPJ Covasna

Teme articol: poliţie psihiatrie nebun
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.