ACTUALITATE 2 iunie 2022

Polițiștii covăsneni au sărbătorit 1 Iunie alături de copii

de Iulia Drăghici - Taraș | 967 vizualizări

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au sărbătorit, pe 1 iunie, împreună cu cei mici, Ziua Internațională a Copilului în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au organizat un concurs de desen cu titlul „Animalul meu preferat”. Copiii au fost recompensați cu jucării și dulciuri.

Polițiștii din cadrul Biroul de Analiză și  Prevenire a Criminalității și cei din cadrul Biroului de Siguranță Școlară au desfășurat activități interactive cu cei mici și au distribuit materiale ce conțin informații cu caracter preventiv utile atât copiilor, cât și părinților. De asemenea, copiii au primit din partea polițiștilor și insigne „Polițist Junior” special create pentru cei mici cu ocazia acestei activități.

Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au realizat o expoziție de arme și de tehnică folosită pentru intervenții.

Criminaliștii i-au amprentat pe cei mici și le-au prezentat tehnica criminalistică, iar polițiștii rutieri le-au prezentat autospecialele și echipamentele din dotare și au desfășurat cu această ocazie și activități de educație rutieră cu cei mici, la activitate fiind folosit și Laboratorul de Siguranță Rutieră din dotarea Serviciului Rutier.

Sursa text și foto:COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE AL IPJ COVASNA. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.