ACTUALITATE 1 iunie 2021

Polițiștii covăsneni au sărbătorit 1 iunie alături de copii

de Iulia Drăghici - Taraș | 1205 vizualizări

Astăzi, 1 iunie 2021, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au participat la o activitate organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului în municipiul Sfântu Gheorghe.

Astfel, polițiștii din cadrul I.P.J Covasna – Biroul de Analiză și  Prevenire a Criminalității, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Rutier, Serviciul Resurse Umane, Biroul pentru Protecția Animalelor și Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe, le-au prezentat copiilor autospecialele de serviciu și tehnica din dotare, au desfășurat activități de promovare a profesiei de polițist și au distrubuit materiale ce conțin informații cu caracter preventiv utile atât copiilor cât și părinților.

De asemenea, copiii au primit din partea polițiștilor și insigne „Polițist Junior” special create pentru cei mici cu ocazia acestei activități.

Polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au realizat o expoziție de arme și de tehnică folosită pentru intervenții.

La activitate au participat și polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic împreună cu Nero, un câine polițist din rasa labrador care, fără îndoială, a fost vedeta zilei.

De ziua lor, Inspectoratul de Poliție Județean Covasna le urează tuturor copiilor La Mulți Ani!

Sursa: COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE AL IPJ COVASNA. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.