ACTUALITATE 29 noiembrie 2018

Polițiști și jandarmi, avansați înainte de termen, cu ocazia zilei de 1 Decembrie

de Iulia Drăghici - Taraș | 3384 vizualizări

Joi, 29 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, în cadrul unei ședințe festive, 13 polițiști din cadrul instituției au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. De asemenea, și la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna s-a desfășurat joi o adunare festivă de avansare în grad.

Cei șase ofițeri și șapte agenți de poliție au fost avansați în semn de recunoaștere a profesionalismului și dedicării manifestate în munca de poliție, ei fiind felicitați de conducerea inspectoratului în acest cadru solemn.

Doi subofițeri de la Jandarmerie au fost avansați în gradul următor, 1 subofițer în gradul de plutonier adjutant şef și unul în gradul de plutonier adjutant .

Avansările (acordate cu prilejul sărbătoririi zilei de 1 Decembrie - Ziua Națională a României) în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad au fost făcute „pentru profesionalismul de care respectivii au dat dovadă pe timpul executării misiunilor specifice”. 

Sursa: IPJ Covasna, IJJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.