ACTUALITATE 15 iunie 2011

Poliţişti covăsneni medaliaţi la Campionatul de Atletism şi Cros al MAI

de Covasna Media | 45 vizualizări
Cinci poliţişti covăsneni au participat în perioada 7-10 iunie la Iaşi la Campionatul de Atletism şi Cros al Ministerului Administraţiei şi Internelor. În urma eforturilor depuse, poliţiştii covăsneni au urcat de cinci ori pe podium şi prin rezultatele lor au ajutat echipa Poliţiei Române să câştige locul II, după echipa Inspectoratului General de Situaţii de Urgenţă. Rezultatele individuale

Cinci poliţişti covăsneni au participat în perioada 7-10 iunie la Iaşi la Campionatul de Atletism şi Cros al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

În urma eforturilor depuse, poliţiştii covăsneni au urcat de cinci ori pe podium şi prin rezultatele lor au ajutat echipa Poliţiei Române să câştige locul II, după echipa Inspectoratului General de Situaţii de Urgenţă.

Rezultatele individuale ale poliţiştilor covăsneni: subcomisar de poliţie Andrea Buzsi a câştigat locul I la proba de 800m, categoria femei peste 30 de ani şi locul II la proba de 2000m cros, fără categorie de vârstă.

Inspector principal Boitiş Vasile, şeful Serviciului Intervenţie Rapidă Covasna, s-a dovedit a fi cel mai bun la 1.500 m, categoria bărbaţi de peste 45 de ani şi s-a clasat al doilea în concursul de cros, 3.000 m.

Agentul şef adjunct de poliţie Alexandru Marian, luptător la Serviciul Intervenţie Rapidă Covasna, a fost al treilea la aruncarea greutăţii, categoria bărbaţi sub 35 de ani, iar agentul şef de poliţie Diaconu Tiberiu a ratat la mustaţă podiumul, clasându-se pe un meritoriu loc IV, la proba de aruncare a greutăţii, categoria bărbaţi de peste 35 de ani.

Biroul de presă al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
mery, 15 iunie 2011
FELICITARI PENTRU TOTI,BRAVO ANDI!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.