ACTUALITATE 13 iunie 2016

Podium pentru Szabó Csongor după Raliul de la Tulcea

de Iulia Drăghici - Taraș | 346 vizualizări

Raliul de pe malul Deltei Dunării, organizat în 10-11 iunie pe drumurile de pământ de lângă Tulcea, a adus echipajului condus pe pilotul covăsnean Szabó Csongor din nou un loc pe podium. După etapa a patra a Campionatului Naţional de Raliuri „Dunlop”, Danube Delta Rally, Szabó Csongor şi copilotul său Robert Maior se situează pe locul 4 în cadrul clasei 9 și pe 3 în Swift Sport Cup.

„Un weekend cu bune şi cu rele, cu un ritm bun pe probe, dar cu multe probleme şi câteva greşeli care ne-au stricat socotelile de acasă. Din păcate, vineri am spart suspensia şi am pierdut timp preţios pe a doua buclă, dar băieţii din service au reuşit să rezolve problema, schimbând amortizoarele, în ultimul parc de service. Suntem mulţumiţi că am revenit în fruntea Cupei Suzuki şi că ne consolidăm poziţia a doua în cadrul clasei 9. Suntem optimişti pentru următoarele etape şi, dacă vom fi feriţi de probleme şi nu vom mai face greşeli, sigur va veni şi rezultatul pe care ni-l dorim”, a declarat Szabó Csongor.

„Danube Delta Rally” s-a desfăşurat pe o distanţă competitivă de aproape 140 de kilometri cronometraţi, împărţiţi în 11 probe speciale.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.