ACTUALITATE 28 septembrie 2015

PNL şi-a propus să câştige Primăria Întorsura Buzăului

de Mirela Cara | 294 vizualizări

Organizaţia PNL Covasna şi-a stabilit, în proporţie de 95%, candidaţii pentru alegerile locale de anul viitor şi şi-a propus, ca obiectiv prioritar, câştigarea Primăriei Întorsura Buzăului, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, copreşedintele organizaţiei judeţene, Codruţ Opaiţ.

Potrivit acestuia, candidatul pentru Primăria Întorsura Buzăului va fi desemnat în urma unui sondaj de opinie, pentru această funcţie exprimându-şi intenţia de a se înscrie în cursă mai multe persoane.

„Se vor înscrie trei sau patru candidaţi, iar pentru a nu exista tensiuni sau probleme interne vom stabili candidatul în funcţie de rezultatul sondajului pe care îl vom comanda. Sondajul va avea loc până la sfârşitul anului, cel târziu la jumătatea lunii decembrie vom şti cine va candida. Vrem să câştigăm Primăria Întorsura Buzăului, la ultimele alegeri am pierdut la mică distanţă de PSD. Ştim că nu va fi uşor, dar Întorsura Buzăului este o zonă românească importantă şi cred că oraşul nu a avut până acum un primar cum ar fi meritat, care să aducă schimbarea acolo”, a declarat Codruţ Opaiţ.

El a mai menţionat că PNL îşi propune ca la alegerile locale de anul viitor să obţină patru consilieri locali în municipiul Sfântu Gheorghe şi, ulterior, un post de viceprimar. „Candidatul PNL pentru Primăria Sfântu Gheorghe va fi, cel mai probabil, consilierul local Mădălin Guruianu, care se bucură de cea mai mare notorietate din rândul liberalilor”, a mai spus Opaiţ.

„Am stabilit în proporţie de 95% candidaţii pentru alegerile locale, nu au existat niciun fel de disensiuni, a mai rămas doar Întorsura Buzăului. Dacă a existat un om bun într-o localitate am acceptat să fie pe listă, nu ne-am uitat dacă a fost la PDL sau la fostul PNL. Interesul nostru este să câştigăm alegerile şi am fi acceptat, chiar, ca toţi candidaţii să fie de la fostul PNL numai să câştigăm”, a conchis Opaiţ.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.